Home Over ons

De gezichten achter Tara SkinCare

Mag ik me even voorstellen?

Astrid Ettema Tara SkinCare Apeldoorn In september 1966 ben ik geboren in Birmingham (UK) en daarna heb ik met mijn ouders en zusjes tot mijn 12de in India gewoond. Omdat ze mijn naam daar niet goed uit konden spreken werd ik Tara genoemd. Na de middelbare school heb ik de A-opleiding tot verpleegkundige gevolgd en tot 1995 als verpleegkundige op de kinderafdeling van het ziekenhuis gewerkt. Om naast de zorg voor zieke kinderen ook iets anders te kunnen doen ben ik, in eerste instantie uit nieuwsgierigheid, de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen. Daar ontdekte ik de passie voor dit prachtige vak!

Zo startte ik in 1994 met Tara SkinCare, een salon waar het totaalplaatje altijd moet kloppen. Dat is sinds de start altijd mijn motto geweest. Van etalage tot briefpapier, van website tot ontvangst in de salon maar zeker vanaf je eerste behandeling tot het resultaat wat we samen met jou kunnen behalen. Ik vind het fijn om klanten bij hun bezoek aan de salon een moment van ontspanning te kunnen geven. Maar er is zó veel meer mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan peelingen, (bindweefsel-)massages, definitief ontharen en microneedling, om er maar een paar te noemen. Ik nodig iedereen uit om op de website verder te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Allemaal behandelingen waarmee ik de klanten graag op weg help naar de mooiste versie van henzelf. Want wat mooi is mag mooi blijven! En daar heb ik in de loop der jaren heel wat cursussen en opleidingen voor gevolgd.

En alles wat er in de salon gebeurt doe ik met aandacht. Aandacht voor dit prachtige vak en persoonlijke aandacht voor de klant.

Ik verheug me dan ook op elke nieuwe kennismaking. Zien we elkaar binnenkort?

Hartelijke groet,
Astrid

Ik wil me ook even voorstellen

Kimberly Tara SkinCare Apeldoorn Ik ben Kimberly en kom uit Apeldoorn.
Op de basisschool wist ik al dat ik de beauty­branche in wilde en kwam uiteindelijk bij de opleiding schoon­heids­specialist uit. De stage­periodes waren voor mij een leerzame periode die mij bevestigden dat dit het juiste vak was. En nog steeds is!

Inmiddels heb ik verschillende aanvullende opleidingen en cursussen gedaan zoals acné, elektrisch ontharen, bindweefsel­massage (bij ons bekend als Natural Facelift) en daarnaast de branche pedicure opleiding. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk om dit mooie vak uit te oefenen.

Ik kijk er naar uit u te mogen ontvangen bij Tara SkinCare.

Kimberly

Graag stel ik me ook aan u voor

Caroline Tara SkinCare Apeldoorn Ik ben Caroline en kwam al jaren graag bij de schoon­heids­specialiste toen ik me realiseerde dat het een sluime­rende wens was om dit vak zélf uit te gaan oefenen. Het één op één contact met de klanten, het verzorgen, laten ontspannen en adviseren… dat wilde ik eigenlijk ook!

Nu is omscholen soms gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar ik ben de uitdaging aangegaan en heb er nog geen moment spijt van gehad. Het was voor mij de juiste keuze, en ik ben daarna met diverse specialisaties verder aan de gang gegaan. Zo heb ik mij gespecialiseerd in acne en is mijn volgende stap de bind­weefsel­massage.

Zien we elkaar binnenkort?

Caroline

SKIN register

Ik sta voor mijn vak.
Ik sta in het SKIN register.

Anderen over hun behandeling bij Tara SkinCare in Apeldoorn

"Vriendelijke mensen en goede ontvangst. Heb een heerlijke behandeling gehad. Héérlijk ontspannend de deur uit gegaan." W.G.S.

Plan nu uw behandeling

Regel direct online uw behandeling door een afspraak in te plannen. Weet u niet goed welke behandeling het beste bij u past? Neem contact met ons op of laat een terugbelbericht achter om even te overleggen hoe wij u het beste kunnen helpen.