Home

Schoonheidssalon in Apeldoorn

Welkom bij Tara SkinCare, schoonheidssalon in Apeldoorn! Bij ons kunt u terecht voor diverse behandelingen voor lichaam en gezicht. We zijn specialisten op het gebied van huidverzorging en -verbetering. Wat uw doelstelling ook is, wij helpen u graag!

Schoonheidssalon Apeldoorn

Behandelingen en producten

De schoonheidsspecialisten van Tara SkinCare, schoonheidssalon in Apeldoorn kunnen u uitstekend adviseren als het om huidproblemen gaat. Maar ook voor gewoon een ontspannende gezichtsbehandeling of lichaamsmassage bent u bij ons meer dan welkom. U kunt bij ons een afspraak maken voor:
  • Gezichtsbehandelingen
  • Lichaamsmassages
  • Definitief ontharen
  • Couperose en huidoneffenheden
  • Cosmetica- en verzorgingsproducten
We willen dat onze klanten stralend de deur uitlopen. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. We maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsmerken. Voor huidverzorging is dat hoofdzakelijk Darphin en voor de heren maken we gebruik van de specifiek op de mannenhuid afgestemde producten van Payot. Op het gebied van cosmetica vindt u bij ons make-up van het merk Pupa. Drie kwalitatief hoogwaardige merken die helpen bij het behalen van uw doelstelling.

Gratis intake bij de meeste behandelingen

Wanneer u voor het eerst bij Tara SkinCare in Apeldoorn komt voor een behandeling op het gebied van huidverbetering of ontharen, dan is een gratis intake de eerste stap. Bij huidverbetering maken we gebruik van een geavanceerde Skinscanner die de conditie van de huid meet. Zo kunnen we kijken wat uw huid het meest nodig heeft en op basis van uw persoonlijke wensen en de resultaten uit de gezichtsmeting bepalen we vervolgens welke behandeling het beste bij u past. Met de SkinScanner kunnen we vervolgens gedurende het traject de resultaten bijhouden.

Maak nu een afspraak

Neem een kijkje op onze website voor een overzicht van alle behandelingen die wij als schoonheidssalon in Apeldoorn bieden en de prijzen ervan. U kunt bij Tara SkinCare in Apeldoorn terecht van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00. Wilt u een afspraak maken? Dit kan eenvoudig via onze website.

Volg ons op Facebook voor tips en acties!