Home Pedicure

Pedicure Tara SkinCare in Apeldoorn

Tara SkinCare werkt met gediplomeerde pedicures voor alle voorkomende voetproblemen en cosmetische voetverzorging.

Voetverzorging door onze pedicures

Pedicure Tara SkinCare in Apeldoorn Onze pedicure behandelingen zijn gericht op het goed functioneren van de voeten en verhelpen, verminderen of voorkomen van klachten.

Want onze voeten hebben het zwaar te verduren. Ze dragen het volledige gewicht en zitten de hele dag ‘gevangen’ in onze schoenen. Veel mensen hebben dan ook last van hun voeten, maar ondanks dat doen ze niet aan goede voetverzorging. Voeten worden heel vaak vergeten… tot ze écht pijn gaan doen.

Door uw voeten te laten behandelen door een pedicure worden niet alleen klachten verholpen, het voorkomt ook voetproblemen. Veel voorkomende behandelingen, zijn de behandeling van likdoorns, kloven, schimmel- en kalknagels, ingegroeide teennagels en de verwijdering van overmatige eeltvorming.

En natuurlijk wil het oog ook wat. Wij richten ons niet alleen op de gezondheid van de voeten, maar besteden ook aandacht aan de cosmetische kant. Alles dus voor gezonde en mooie voeten!

Met een pedicure behandeling worden je voeten lekker verwend. Een fijne voetmassage, voedende producten voor een goede vochtbalans van de huid, een eventuele behandeling van eelt en prachtig geknipte, gevijlde nagels. Ook kunnen ze met gellak in een mooie kleur gelakt worden, wat dan extra bij te boeken is. Je voeten zullen je dankbaar zijn!

De pedicure kan los geboekt worden, maar ook in combinatie met een andere schoonheidsbehandeling.

De verschillende pedicure behandelingen

Voor pedicurebehandelingen hebben we momenteel een klantenstop.

Pedicure middel (45 min.) € 51,75
Pedicure lang (60 min.) € 67,00
Aanbrengen gellak teennagels incl. nagels knippen € 56,00
Gellak teennagels verwijderen en nieuwe gellak aanbrengen € 48,50

Daarom boekt u uw pedicure behandeling bij Tara SkinCare

  • Tara SkinCare heeft meerdere gediplomeerde pedicures in dienst
  • Tara SkinCare wordt gemiddeld beoordeeld met 5 sterren
  • Al ruim 25 jaar kunt u bij ons terecht
  • Praktijkruimtes waar u zich op uw gemakt zult voelen

Veelgestelde vragen aan onze pedicure

Anderen over hun pedicure bij Tara SkinCare in Apeldoorn

"De eerste keer pedicure behande­ling bij Tara-skincare. Eerder had ik niet zo’n goede ervaring bij een andere pedicure maar ik ben heel tevreden over de behan­de­ling en kom hier zeker weer. Heel profes­sio­neel en persoon­lijke benadering. Top 🤩" Marianne

Uw pedicure behandeling

Weet u niet goed welke behandeling het beste bij uw voeten past? Neem contact met ons op of laat een terugbelbericht achter om even te overleggen hoe wij u het beste kunnen helpen.