Home

Pedicure in Apeldoorn

Tara SkinCare Schoonheidssalon in Apeldoorn biedt pedicurebehandelingen aan bij eelt, kloven, likdoorns, ingegroeide teennagels, kalknagels, schimmelnagels en pijnlijke druklocaties. Daarnaast kunnen wij de behandeling afmaken door het aanbrengen van een mooie kleur gellak. Op deze pagina leest u uitgebreid over onze pedicure en voetverzorging.

Pedicure Apeldoorn

Verlichting voor uw voeten

Onze voeten hebben het zwaar te verduren. Ze dragen het volledige gewicht en zitten de hele dag ‘gevangen’ in onze schoenen. Veel mensen hebben dan ook last van hun voeten, maar lopen lang door met klachten, terwijl sommige daarvan eenvoudig opgelost kunnen worden. Onze schoonheidsspecialiste in Apeldoorn helpt u graag bij het verlichten van uw voetproblemen.

Wij bieden behandelingen aan bij

  • Eelt
  • Kloven
  • Likdoorn
  • Ingegroeide teennagel
  • Kalknagel
  • Schimmelnagel
  • Zere voeten door pijnlijke druklocaties

De behandeling van eelt en kloven

Eelt is een natuurlijke beschermlaag, maar een teveel daarvan zorgt al snel voor pijnlijke drukplekken en kan aanleiding zijn voor andere voetproblemen zoals likdoorns.
Tijdens de behandeling verwijderen wij de overmatige laag.

Kloven zijn - soms heel pijnlijke - plekken waar de huid zichtbaar is ingescheurd. Ze treden vaak op bij de hiel, maar ontstaan ook tussen de tenen. Meestal gaan ze niet vanzelf weg.
Onze specialiste heeft voor elke soort een geschikte behandeling.

De behandeling van zere voeten door pijnlijke druklocaties
Deze behandeling wordt ook wel ‘drukvrij leggen’ genoemd. Hiermee wordt bedoeld dat pijnlijke gebieden ontlast worden. U kunt daarna weer prettig lopen zonder last te hebben van deze "vervelende" plekken. Zo krijgen de plekken een paar dagen rust en kunnen weer herstellen.

Wilt u meer weten over onze pedicurebehandelingen in Apeldoorn? Neem dan contact op via ons contactformulier of boek direct een afspraak via de website.