Ontspanningsmassage Apeldoorn
Home Massage Ont­spannings­massage

Diverse ont­spannings­massages bij Tara SkinCare in Apeldoorn

Tara SkinCare werkt met gediplo­meerde masseuses die verschil­lende massage­tech­nieken beheersen. Met een ontspannings­massage worden verschil­lende zin­tuigen geprikkeld. Niet alleen voelt u zich ont­spannen onder de handen van de masseuse, ook de muziek, sfeer en geur van oliën helpen u even helemaal los te komen van het hier en nu.

Een ontspannings­massage is fysiek en psychisch herstellen

Ontspanningsmassage Tara SkinCare Apeldoorn Ontstressen kan zowel psychisch als fysiek veel voor u doen. Heeft u teveel gevraagd van uw lijf dan kunt u klachten ervaren als spierpijn, last van een stijve nek, schouders of pijnlijke rug. Maar ook hoofdpijn of klachten als hart­kloppingen, duizeligheid of vergeet­achtigheid. Niet voor niets zeggen ze wel eens dat stress doods­oorzaak nummer 1 is. Dit is vaak de grond­legger van allerlei ziekten en kwalen.

Kunnen ontspannen is noodzakelijk om goed te kunnen functioneren en niet tegen lichamelijke barrières op te lopen. Met een ontspanningsmassage van Tara SkinCare kunt u lichaam en geest even helemaal ontspannen. Zowel fysiek als psychisch werkt dit heel verkwikkend.

Verschillende soorten ontspanningsmassage

Bij Tara SkinCare kunt u verschillende soorten ontspannings­massages boeken. Variërend van duur, toegepaste massage­techniek en lichaamsoppervlak.

Uiteraard kunt u aangeven wat voor u het beste werkt om te ontspannen; bijvoorbeeld door meer aandacht te schenken aan de schouders of meer druk uit te oefenen tijdens de massage. Onze masseuses houden hier rekening mee.

U kunt kiezen uit de volgende ontspanningsmassages:

Tara "Stress release" 40 min. (rug-nek-schouder massage) € 59,50
Tara "Relax" 60 min. (complete lichaams­massage) € 75,00
Tara "HEAD TO TOE Relax" 90 min. (complete lichaams­massage) € 108,75
Chinese Yin-Yang massage 45 min. (rugmassage) € 63,95

Een ontspannings­massage bij Tara SkinCare in Apeldoorn

Tara SkinCare is een schoonheid- en massagesalon in Apeldoorn. De salon heeft meerdere praktijk­ruimten en beschikt over de meest luxe massagestoelen en -banken.

Wij werken met verschillende oliën die uw huid voeden en helpen bij het ontspannen masseren. De salon bevindt zich aan de Arnhemseweg 55 in Apeldoorn.

De salon ligt goed bereikbaar bij het centrum in Apeldoorn, toch kunt u prima (gratis) parkeren bij salon. Van maandag tot en met zaterdag kunt bij ons terecht. Bekijk de openingstijden hier.

De gediplomeerde masseuses van Tara SkinCare

Tara SkinCare heeft gediplomeerde masseuses in dienst. Zij hebben diverse opleidingen en cursussen gevolgd en inmiddels heel wat jaren ervaring. Bij ons zult u zich direct op uw gemak voelen, waardoor u vrij kunt genieten van uw ontspanningsmassage.

Daarom boekt u uw ontspanningsmassage bij Tara SkinCare

  • Tara SkinCare wordt gemiddeld beoordeeld met 5 sterren
  • Al meer dan 25 jaar kunt u bij ons terecht
  • Gediplomeerde masseuses staan voor u klaar
  • Diverse praktijkruimtes waar u zich meteen op uw gemakt zult voelen
  • Wij beheersen diverse massagetechnieken die we afstemmen op waar u aan toe bent

Anderen over hun ontspanningsmassage bij beauty centrum Tara SkinCare in Apeldoorn

"Super heerlijke ontspanningsmassage gehad; knapt een mens van op👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 - M. Neve"

Plan nu uw ontspanningsmassage

Regel direct online uw ontspanningsmassage door een afspraak in te plannen. Wij verwelkomen u graag binnenkort in de salon!