Chinese massage Apeldoorn
Home Massage Chinese massage

Chinese massage bij Tara SkinCare in Apeldoorn

Tara SkinCare werkt met gediplomeerde masseuses die verschillende massagetechnieken beheersen. Een veel toegepaste massage is de Chinese massage die u heerlijk laat ontspannen tijdens de massage en u veel energie geeft na de massage.

Chinese massage op basis van Yin-Yang

Chinese massage Tara SkinCare Apeldoorn Yin en Yang zijn tegengestelde en tevens elkaar aanvullende krachten. Yin staat voor donker, vochtig, koel, gevoelig en vrouwelijk. Yang staat voor licht, droog, warm, sterk en mannelijk. De Chinese Yin-Yang massage beoogt via aanraking invloed uit te oefenen op de energie die aanwezig is in en om het lichaam. Om dit te bereiken maken wij gebruik van 4 verschillende massagetechnieken gericht op de meridiaanbanen in de rug. Ervaar tijdens deze bijzondere behandeling wat een muntmassage, kristalmassage, manuele massage en moksastick massage voor u kunnen betekenen.

Chinese Yin-Yang rugmassage (45 min) € 63,95

De Chinese massage bij Tara SkinCare in Apeldoorn

Tara SkinCare is een schoonheids-, pedicure- en massagesalon in Apeldoorn. De salon heeft meerdere praktijkruimten en beschikt over luxe massagestoelen.

De beauty salon bevindt zich aan de Arnhemseweg 55 in Apeldoorn. De salon ligt goed bereikbaar bij het centrum in Apeldoorn, toch kunt u prima (gratis) parkeren bij salon. Van maandag tot en met zaterdag kunt bij ons terecht. Bekijk de openingstijden hier.

De gediplomeerde masseuses van Tara SkinCare

Tara SkinCare heeft gediplomeerde masseuses in dienst. Zij hebben diverse opleidingen en cursussen gevolgd en inmiddels heel wat jaren ervaring in de salon. Bij ons zult u zich zeker op uw gemak voelen, waardoor u vrij kunt genieten van uw Chinese massage.

Daarom boekt u uw Chinese massage bij Tara SkinCare

  • Tara SkinCare wordt gemiddeld beoordeeld met 5 sterren
  • Al meer dan 25 jaar kunt u bij ons terecht
  • Gediplomeerde masseuses staan voor u klaar
  • Diverse praktijkruimtes met luxe massagetafels waar u zich op uw gemakt zult voelen
  • Wij beheersen diverse massagetechnieken die we afstemmen op waar u aan toe bent

Anderen over hun Chinese massage bij beauty centrum Tara SkinCare in Apeldoorn

"Ik heb genoten van de Yin-yang rugmassage. Fantastische ervaring! Dit ga ik vaker doen!" Sandra