Bindweefselmassage Tara SkinCare Apeldoorn
Home Massage Bindweefsel­massage

Bindweefsel­massage bij Tara SkinCare Apeldoorn

Tara SkinCare werkt met gediplomeerde masseuses die ver­schil­lende massage­technieken beheersen. Met een bindweefsel­massage wordt de huid intensief gemasseerd waardoor de onderhuidse laag (het bindweefsel) geactiveerd wordt. Met als grootste voordeel dat uw huid – zichtbaar - steviger wordt. Boek een bindweefselmassage en u zult zien dat het snel resultaat geeft.

Snel een verbeterde huid door de bindweefsel­massage

Bindweefselmassage Tara SkinCare Apeldoorn Met een bindweefselmassage wordt de dieper liggende huidlaag, het bindweefsel, intensief gemasseerd. Het bindweefsel wordt als het ware los gekneed zodat het collageen aanmaakt. Collageen is nodig voor celvernieuwing en zorgt ervoor dat de huid steviger wordt.

Naast de aanmaak van collageen zorgt een bindweefselmassage voor een betere doorbloeding. Voordeel is dat de afvalstoffen sneller en beter afgevoerd worden waardoor de huid ‘stralender’ wordt.

Intense bindweefseltechnieken, effleurages, lichte fricties en knedingen wisselen elkaar in hoog tempo af met als gevolg dat uw gezicht al vanaf de eerste behandeling steviger en jonger aanvoelt. Om langdurig resultaat te behalen adviseren we u de bindweefselmassage vaker te herhalen. We kunnen u bij de eerste behandeling adviseren wat voor u het beste zal werken.

Natural facelift met o.a. bindweefsel­massage. Onderhoud (60 min) € 97,50
Natural facelift met o.a. bindweefsel­massage. Superior (90 min) € 137,00

Een bindweefselmassage bij Tara SkinCare in Apeldoorn

Tara SkinCare is een schoonheids-, massage-, en pedicuresalon in Apeldoorn. De salon heeft meerdere praktijkruimten en beschikt over luxe massagestoelen.

De beauty salon bevindt zich aan de Arnhemseweg 55 in Apeldoorn. De salon ligt goed bereikbaar bij het centrum in Apeldoorn, toch kunt u prima (gratis) parkeren bij de salon. Van maandag tot en met zaterdag kunt bij ons terecht. Bekijk de openingstijden hier.

De ervaren en gediplo­meer­de bindweefsel­masseurs van Tara SkinCare

Tara SkinCare heeft gediplomeerde masseuses in dienst. Zij hebben diverse opleidingen en cursussen gevolgd en inmiddels heel wat jaren ervaring in de salon. Zij hebben alle ervaring met bindweefselmassages en weten precies zo het bindweefsel te masseren dat het voor u het beste resultaat oplevert.

Daarom boekt u uw ontspanningsmassage bij Tara SkinCare

  • Tara SkinCare wordt gemiddeld beoordeeld met 5 sterren
  • Al ruim 25 jaar kunt u bij ons terecht
  • Gediplomeerde masseuses staan voor u klaar
  • Diverse praktijkruimtes met luxe massage­stoelen waar u zich direct op uw gemakt zult voelen
  • Wij zijn specialist in huidverbetering en weten precies wat uw huid nodig heeft

Anderen over hun bind­weefsel­massage bij beauty centrum Tara SkinCare in Apeldoorn

"Ik vond het een hele fijne behandeling, leuke en lieve mensen! Ik ga zeker vaker terug komen, een echte aanrader!" Eva