Kruidenpeeling Apeldoorn
Home 2B Kruidenpeeling

2B Kruidenpeeling

Hoe werkt een 2B kruidenpeeling?

Een kruidenpeeling zorgt er voor dat de huidcellen op een veilige manier zodanig geactiveerd worden dat er een versnelde celdeling plaats gaat vinden. De huid vernieuwt zich hierdoor veel sneller met een sterkere, frisse nieuwe huid als zichtbaar resultaat.

Wat kan een 2B kruidenpeeling voor u doen?

Het is mogelijk om diverse huidtypes en -problemen doel­gericht te behandelen. Denk aan pigmen­tatie, lit­tekens van acne, de rokers­huid, grove poriën of veroudering.
Ook voor een ‘gewone oppepper’ van de huid is een kruidenpeeling uitermate geschikt.

De werking van 2B kruidenpeeling

Kruidenpeeling ApeldoornBij Tara SkinCare werken we met de 2B kruiden­peeling: een natuur­lijke exfoliatie op basis van Chinese kruiden en algen. Deze peeling werkt niet alleen aan de opper­vlakte zoals de meeste andere peelings, maar middels een (FDA-goedgekeurd) serum dat het zuurstofgehalte in de huid van binnen­uit ver­hoogt. Wij gebrui­ken dat serum bij de speciale behande­lingen voor Rosasea, anti-age, de rokers­huid en pigment­vlekken. De krachtige en natuur­lijke ingrediën­ten dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ont­doen van dode huid­cellen en onzuiver­heden.

Kruidenpeeling Apeldoorn

Bio­peel
krui­den­peeling classic

(60 min.) € 87,50

Een zuiverende behandeling voor de acné, doffe en vette huid. Bevordert de verwijdering van onzuiver­heden en normaliseert overmatige talg­productie. De huid wordt diep­gaand gezuiverd. Verwijde poriën vernauwen.

Geschikt als snelle oppepper van de huid en om de huid te onderhouden.

Bio­peel
krui­den­peeling acné

(60 min.) € 87,50

Een zui­ve­ren­de be­han­de­ling die het immuun­sy­steem en de huid­func­ties, zoals die van de talg­pro­duc­tie, nor­ma­li­seert. Alle on­zuiver­heden worden grondig ver­wij­derd. Ver­wij­de po­riën ver­nauwen.

Vooral aan­be­volen in kuur­ver­band waar­bij de pro­duc­ten voor thuis­ge­bruik on­der­steund wor­den met een kuur van 3 be­han­de­lin­gen in 10 da­gen.

Bio­peel
krui­den­peeling anti-age

(60 min.) € 102,50

De huid wordt gehydra­teerd en in­tens ver­rijkt met een revitali­serend serum, zodat ze her­ademt en haar jeugdige uit­straling terug­krijgt. Ze wordt zachter, sterker en steviger. Rimpels en lijntjes vervagen.

Geschikt als een­malige opkikker, maar vooral aanbevolen als kuur van 3 behande­lingen in 10 dagen.

Biopeel
krui­den­peeling Rosasea

(60 min.) € 102,50

Onze 2B kruiden­peeling boost het huid­ver­nieuwings­proces van binnenuit. Door gebruik van een speciaal serum wordt het zuur­stof­gehalte in de huid van binnenuit verhoogd. De teint van de huid wordt egaler en de huid­korrel fijner. De huid­functie wordt na een kuur van 3 behande­lingen in 10 dagen als het ware gereset.

Als kuur van 3 behandelingen in 10 dagen.

Biopeel
krui­den­peeling Rokers­huid

(60 min.) € 102,50

In tegen­stelling tot andere scrubs die slechts opper­vlakkig werken, start 2B Biopeeling een exfoliatie­proces van binnenuit. Cel­metabolisme wordt gereactiveerd. Het is een stevige opkikker die de doffe rokers­huid ogen­blikke­lijk mooier maakt.

Vooral aanbevolen als kuur van 3 behandelingen in 10 dagen.

Biopeel
krui­den­peeling pigment­vlekken

(60 min.) € 102,50

De een is er gevoeliger voor dan de ander maar vooral bij de ouder wordende huid verschijnen meer pigmentvlekken. De 2B Biopeeling start een exfoliatieproces van binnenuit. De huid wordt grondig gezuiverd, de melanineproductie wordt afgeremd en het celmetabolisme gereactiveerd waardoor pigmentvlekken vervagen. De teint oogt helderder, stralender en egaler.

Als kuur van 3 behandelingen in 10 dagen.

"Ik kwam voor een peeling en dat is mij goed bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!!!" Carla
biopeeling 2B apeldoorn