Home

Huidverbetering in Apeldoorn

Zoekt u naar de mogelijkheden voor huidverbetering in Apeldoorn? Bij Tara SkinCare weten we alles over de verbetering van uw huid.

Huidverbetering Apeldoorn

Effectieve behandelingen

Uw huid vormt een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Een goed uitziende huid zorgt ervoor dat u beter in uw vel zit. Onze schoonheidsspecialiste helpt u hier graag bij. Zo hebben we effectieve behandelingen voor couperose en huidoneffenheden. In een gratis intakegesprek kijken we samen welke behandeling voor huidverbetering in Apeldoorn het meest geschikt is voor u.

Couperose

Couperose kan behandeld worden door middel van een behandeling met een zeer dun naaldje. Er wordt gebruik gemaakt van warmte en/of een blend techniek. Hierdoor zullen de vaatwandjes aan elkaar plakken. Het lichaam zal uiteindelijk zelf het behandelde haarvaatje afvoeren en opruimen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, hangt af van de grootte van het te behandelen gebied en de dikte van de haarvaatjes. Vaak zijn 4 tot 6 behandelingen nodig voor het bereiken van het gewenste resultaat.

Huidoneffenheden

Uw huid wordt in de loop der jaren blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. De straling van de zon zorgt ervoor dat er plekjes en vlekjes op de huid komen. Pigmentvlekjes, steelwratjes en ouderdomsvlekjes zijn vaak onschuldig, maar worden wel als storend ervaren. Dit soort vlekjes kunnen we verwijderen zonder een litteken achter te laten. Een aantal maanden na de behandeling is er helemaal niks meer van te zien.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van huidverbetering in Apeldoorn? Neem dan contact op met Tara SkinCare in Apeldoorn of maak meteen online een afspraak via onze website.