Gezichtsbehandelingen Apeldoorn
Home Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling bij Tara SkinCare in Apeldoorn

Iedere huid is anders. De ene heeft een vettige huid, de andere een droge of gecombineerde huid. Acné, rimpels, eczeem, couperose, donkere kringen, een verslapte huid… er zijn veel verschillende huidcondities die wel wat extra’s kunnen gebruiken. Maar ook als u uzelf wilt verwennen is een gezichtsbehandeling een goede keuze.

Waarom u ook graag een gezichtsbehandeling wilt boeken, de schoonheidsspecialisten van Tara SkinCare weten altijd precies welke behandelingen en verzorgingsproducten het beste bij uw huid passen.

Verschillende soorten gezichtsbehandelingen

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten gezichtsbehandelingen. Zowel gericht op behandeling van huidproblemen, als ontspannende en verzorgende behandelingen:

 • Een reinigende, verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling met producten van Germaine de Capuccini of Darphin
 • Een kruidenpeeling
 • Natural facelifting met behulp van bindweefselmassage
 • Anti-age facials
 • Peelings
 • Peelings voor de probleemhuid
 • Acne behandeling
 • Microneedling
 • Ontharen
 • Verwijderen van couperose, steelwratjes en ouderdomsvlekjes

De juiste behandeling kiezen door een gratis intake

Zoals u ziet zijn er veel verschillende gezichtsbehandelingen mogelijk. Komt u voor het eerst bij Tara SkinCare en komt u voor huidverbetering? Dan krijgt u altijd eerst een gratis intake. Aan de hand van een huidanalyse bepalen we hoe we het beste om kunnen gaan met uw huid en welke behandeling daar het beste op aansluit.

Ontspannende en verzorgende gezichtsbehandelingen

Reinigende, verzorgende en ontspannende gezichts­behandeling

Even weg uit de drukte en uw hoofd leeg maken. Niet alleen wordt uw gezicht intensief verzorgd maar u loopt bij ons ook altijd weer ontspannen de deur uit. Tara SkinCare heeft verschillende ont­span­nen­de gezichts­behandelingen, waarbij we werken met de producten van Decléor en Darphin.

Deze gezichts­behande­lingen bestaan standaard uit een reiniging, peeling, stoom­behandeling met oog­massage, dieptereiniging en een masker. Afhankelijk van wat uw wensen zijn kunt u kiezen voor een uitgebreidere behandeling met een drukpunt-, lymfe- en/of deepmassage.

Kruidenpeeling 2B

Een gezichtsbehandeling met kruidenpeeling

Een stralende frisse huid? Dat kunt u bereiken met behulp van onze kruidenpeelings. Een kruiden­peeling zorgt er voor dat de huidcellen op een veilige manier zodanig geactiveerd worden dat er een versnelde celdeling plaats gaat vinden. De huid vernieuwt zich hierdoor veel sneller met een sterkere, frisse nieuwe huid als zichtbaar resultaat.

Tara SkinCare heeft meerdere soorten kruiden­peelings van 2B. Deze peelings kunnen worden ingezet tegen onzuiver­heden, een doffe huid, acné, rosacea, huidverouderig, een rokershuid en pigmentvlekken.

Anti-age peelings

2B kruidenpeelings zijn er ook speciaal voor de ouder wordende huid. Niet alleen rimpels verminderen door extra hydratatie, rosacea en pigmentvlekken worden onder handen genomen. De peelings anti-age peeling kan ook ingezet worden bij een rokershuid.

Natural facelifting Apeldoorn

Natural facelifting met behulp van bindweefselmassage

Natural Facelifting is een manuele verjongings­kuur voor het gelaat en de hals. Door middel van een diepe bindweefsel­massage in het gezicht wordt de door­bloeding van de huid verbeterd. Een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen die een zichtbaar anti-aging resultaat geeft, al direct na de eerste behandeling!

Germaine de Capuccini facial

Anti-age gezichtsbehandeling met Germaine de Capuccini facials

Al onze anti-age facials van Germainde de Capuccini zijn gericht op het activeren en herstellen van de huid­functies: huid­verbetering voor een optimaal resultaat! Samen met u maken we een keuze uit het uitgebreide assortiment aan facials en de daarbij behorende huid­verzorging voor thuis.

Acne behandeling

Acné gezichtsbehandeling

Last van acné? Tara SkinCare heeft verschillende acne­behandelingen. Afhankelijk van uw huidbeeld bepalen we de aanpak. Zoals de inzet van een speciale kruiden­peeling die helpt tegen acne, maar ook microneedling kan ingezet worden in de behandeling. Heeft u recht op een vergoeding voor acné-therapie vanuit uw aanvullende verzekering? Onze behandelingen worden doorgaans vergoed.

Microneedling gezichtsbehandeling

Microneedling gezichtsbehandeling

Door middel van een dermatech-pen wordt door middel van fijne naaldjes de huid geprikkeld. De natuur­lijke aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Bovendien kunnen werkzame stoffen met de dermatech-pen diep in de huid door­dringen. Al met al geeft micro­neelding uw huid een gezonde boost en zorgt ervoor dat het zichzelf hersteld. Het is effectief bij veel verschil­lende huid­problemen.

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen

Door middel van elektrisch ontharen laten we haartjes in het gezicht verdwijnen. Door deze ontharings­methode kunnen zelfs haartjes zonder pigment definitief verwijderd worden. Dus uitermate geschikt voor het definitief verwijderen van blonde, rode of pigment­loze (gezichts)beharing.

Couperose en huidoneffenheden

Verwijderen van couperose en oneffenheden

Een mooie huid is een effen-huid. Couperose, steel­wratjes en ouderdoms­vlekjes kunnen de huid ontsieren. Daar is wat aan te doen! Door middel van verschil­lende technieken, waarbij gebruik wordt gemaakt van warmte, kunnen we de plekjes voor u weghalen. U zult er naar korte tijd niets meer van zien.

Daarom boekt u uw gezichts­behandeling bij Tara SkinCare in Apeldoorn

 • Tara SkinCare wordt gemiddeld beoordeeld met 5 sterren
 • Al ruim 25 jaar kunt u bij ons terecht
 • 4 gediplomeerde beauty experts staan voor u klaar en voorzien u van vakkundig advies en de beste behandeling
 • Onze salon heeft de meest innovatieve apparatuur in huis voor efficiënte huid­verbetering en ontharing
 • De producten die we gebruiken zijn van gerenom­meerde merken die u ook kunt bestellen in onze webshop
 • Wij zijn aangesloten bij de Anbos

Anderen over de gezichts­behande­lingen bij Tara SkinCare in Apeldoorn

"Het was weer heerlijk relaxed bij Tara. Ook weer zo'n goede gezichts­behandeling gehad van Kimberly. Altijd een feestje om naar m'n afspraak te gaan." - Joke

Plan nu uw gezichtsbehandeling

Regel direct online een afspraak voor uw gezichts­behandeling bij onze schoonheidssalon. Wij verwelkomen u graag!