Home Definitief ontharen

Definitief elektrisch ontharen

Er is niets vervelender dan haren op een plek waar u ze niet wenst. Ongewenste haargroei in het gezicht is wel het meest storend, en daar richten wij ons op. Met tradi­tio­nele ont­harings­technieken, zoals scheren, harsen en epi­leren, komen de haren altijd weer terug. En ook altijd sneller dan u zou willen. Geluk­kig zijn er ook effec­tievere ont­harings­methoden.

Met de elektrische ont­harings­techniek van Tara SkinCare bent u defini­tief klaar met ontharen. Geen haren die terug­komen, geen last meer van uitslag en ingroeiende haren. Maar altijd een zachte en haar­vrije huid. IPL en laser zijn andere – bekende – methodes die helaas vaak on­ge­schikt blijken te zijn. Bij een intake be­spre­ken we dit, en als IPL of laser wél geschikt zijn, dan zullen wij de klant altijd door­sturen!

Afspraak maken voor ontharen in Apeldoorn?

Wilt u ook een haar­vrije huid? Maak dan direct een afspraak voor elektrisch ontharen in onze salon in Apeldoorn of neem contact met ons op.

Elektrisch ontharen

(20 min.) € 42,50

(30 min.) € 63,50

Komt u voor de eerste keer bij ons, dan beginnen we met een gratis intake.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via: 055 - 533 04 54, of stel uw vraag via het contactformulier.

"Ik kreeg een intake omtrent het elektrich epileren. Er werd gekeken hoe erg het was. Daarna goede uitleg over de opties die mogelijk zijn. Tevens ergste haartjes eruit gehaald, dit vond ik echt service. Komen ze weer te voorschijn dan kan ik afspraak inplannen." Maudy

Veel gestelde vragen over elektrisch ontharen: