Couperose Apeldoorn
Home Couperose en huid­oneffen­heden

Couperose en huid­oneffen­heden

Wij hebben een effectieve behandeling voor couperose en huid­oneffen­heden

Na een (gratis) intakegesprek weten we welke behan­deling voor u geschikt is. Onderstaand vind u de meest gestelde vragen over couperose en informatie over huid­oneffen­heden.

Wij behandelen ook pigment­vlekjes, steelwratjes en ouderdomsvlekjes.

Deze behandelingen worden uitgevoerd van medio oktober tot maart. De huid mag tot een maand na de behandeling niet worden blootgesteld aan zon of zonnebank.

Komt u voor de eerste keer bij ons, dan beginnen we met een gratis intake.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via: 055 - 533 04 54, of stel uw vraag via het contactformulier.

Veel gestelde vragen over Couperose:

Huidoneffenheden

Pigmentvlekken verwijderen

Ouderdoms­(pigment)­vlekje

Steelwratjes verwijderen

Steel­wratje

Meestal worden we geboren met een mooi zacht babyvelletje. Naarmate de jaren ver­strij­ken en we regel­matig aan (ook scha­de­lijke stra­ling van) de zon bloot­gesteld zijn, kunnen er plekjes en vlekjes op de huid te­voor­schijn komen. Meestal zijn deze vol­strekt on­schul­dig, maar ze worden vaak wel als cos­me­tisch storend ervaren. Voor­beelden zijn: pigment­vlekjes, steel­wratjes en ouderdoms­vlekjes.

Behandeling

Daar is tege­woordig wat aan te doen. Wij, als ge­spe­cia­li­seerd schoon­heids­specialisten, kunnen de plek(jes) weg­halen zonder achter­lating van een litteken. Er zal een klein schaaf­wondje ontstaan wat geneest zonder litteken­vorming en na een aantal maanden zal er niets meer te zien zijn van wat voorheen een huid­on­effen­heid was.

"Vlot, en eigenlijk zelfs bijna pijnloos van het lelijke steelwratje af. Dankjewel!" - Marc