Home Anti-rimpel­behan­de­ling Rond de ogen

Kraaienpootjes en rimpels onder ogen verminderen of verwijderen

Kraaienpootjes en rimpeltjes onder de ogen zijn tot op zekere hoogte gewenst: ze geven u extra uitstraling en een stralende lach. Mensen associëren ze al gauw met plezier. Maar wat als ze zichtbaar blijven als u niet lacht?

Gelukkig zijn er anti-rimpelbehandelingen die helpen deze rimpels te verminderen of ze zelfs te doen verdwijnen. Bij Tara SkinCare kunt u terecht voor natuurlijke anti-rimpelbehandelingen. Behandelingen die uitgaan van het herstellend vermogen van de huid. Geen injectables.

Plan nu een gratis intake voor een anti-rimpelbehandeling tegen kraaienpootjes of rimpels onder de ogen bij Tara SkinCare in Apeldoorn. Al meer dan 26 jaar dé specialist in huid- en anti-rimpelbehandelingen.

Een vermoeide blik door rimpels onder uw ogen?

Anti-rimpelbehandeling ApeldoornKijken we iemand aan, dan kijken we meestal naar de ogen. En heeft u juist daar rimpels, dan vallen ze ook vaak op. Hoewel kraaienpootjes nog geassocieerd worden met plezier, zijn het vooral de rimpels onder de ogen die een vermoeide indruk kunnen geven. Er zijn talloze vrouwen die niet breeduit durven lachen uit angst om nog meer rimpels te onthullen. Zo zonde! Er kan namelijk wel degelijk iets aan gedaan worden.

Kraaienpootjes en rimpels onder ogen verminderen of verwijderen bij Tara SkinCare in Apeldoorn

Onze anti-rimpelbehandelingen gaan uit van het natuurlijk herstel van de huid door de productie van collageen en elastine te verhogen. Diepe rimpels worden minder diep en fijne lijntjes verdwijnen.

De huid rondom de ogen is vrij dun. Dat houdt in dat ook de behandeling van deze rimpels enige voorzichtigheid vereist. Niet alle behandelingen tegen rimpels kunnen ook toegepast worden in het gebied rondom de ogen.

Onze meest toegepaste behandelingen kraaienpootjes en rimpels onder de ogen:

Kraaienpootjes verwijderen en verminderen met natural facelifting

Natural facelifting is het stimuleren van de collageenproductie door de huid intensief te masseren. Daarmee zetten we de huid, spieren en vezels aan het werk. Resultaat is dat de huid verstevigt en een betere vochtbalans krijgt. Rimpels verminderen en een natuurlijke gezonde uitstraling krijgt. Natural facelifting heeft het meeste resultaat bij de kraaienpootjes. Heeft u met name rimpels onder de ogen, dan is microneedling de behandeling die het meest efficiënt is.

Rimpels onder de ogen verwijderen en verminderen met microneedling

Ook microneedling zet de huid aan het werk meer collageen en elastine te produceren. Microneedling is een techniek waarbij we met behulp van een Dermatech pen op gecontroleerde wijze de huid prikkelen waardoor de huid werkstoffen optimaal kan opnemen. Microneedling is ook goed in te zetten voor de dunne huid onder de ogen. Uiteraard is microneedling ook geschikt voor kraaienpootjes.

Kraaienpootjes en rimpels onder ogen verwijderen en verminderen met facials van Germaine de Cappucini

Facials van Germaine de Cappucini zijn er voor elke huid en elke huidbehoefte. Er zijn veel verschillende facials. De facials zijn er op gericht uw huid te reinigen, te verzorgen en deze te voorzien van voedingsstoffen. Zo is er altijd de perfecte behandeling tegen rimpels die bij uw huidtype past.

Daarom laat u uw kraaienpootjes en oogrimpels behandelen bij Tara SkinCare

  • Tara SkinCare wordt gemiddeld beoordeeld met 5 sterren
  • Al ruim 26 jaar kunt u bij ons terecht
  • Gediplomeerde schoonheidsspecialistes staan voor u klaar
  • Wij zijn specialist in huidverbetering en weten precies wat uw huid nodig heeft

Anderen over hun oogrimpel-behandeling bij Tara SkinCare in Apeldoorn

"Super klantvriendelijk en top service." Marie

Boek direct online uw rimpelbehandeling

Regel direct online uw behandeling door een afspraak in te plannen. Wij verwelkomen u graag binnenkort in de salon voor een gratis intake. Tijdens de intake beoordelen we uw huid en bepalen we de aanpak.