Home Anti-rimpel­behan­de­ling Voorhoofd

Voorhoofd- en fronsrimpels verminderen of verwijderen

Naarmate we ouder worden krijgen we steeds meer te maken met rimpels. Natuurlijk had u ze liever niet gehad. Maar die fronsrimpels en voorhoofd rimpels storen u écht.

Gelukkig zijn er anti-rimpelbehandelingen die helpen rimpels te verminderen of ze zelfs te doen verdwijnen. Bij Tara SkinCare kunt u terecht voor natuurlijke anti-rimpel­behandelingen. Behandelingen die uitgaan van het herstellend vermogen van de huid. Geen injectables.

Plan nu een gratis intake voor een anti-rimpel­behandeling bij Tara SkinCare in Apeldoorn. Al meer dan 25 jaar dé specialist in huid- en anti-rimpelbehandelingen.

Altijd een norse, boze blik door fronsrimpels?

Anti-rimpelbehandeling ApeldoornWaar kraaien­pootjes nog enigszins voor een vrolijk en opgewekt gezicht zorgen, maken die frons­rimpels en voorhoof­drimpels uw uitdrukking juist zorgelijk, bedenkelijk, streng of boos. Fronsrimpels zijn de rimpels tussen uw ogen die zichtbaar worden als u bijvoorbeeld tegen de zon inkijkt of fronst. Uw wenk­brauwen bewegen dan naar elkaar toe. De voorhoofd­rimpels verschijnen als u uw wenk­brauwen optrekt.

Zijn de rimpels ook in rust zichtbaar, dan kunnen ze uw mimiek veranderen. En dat maakt ze des te vervelender.

Fronsrimpels en voorhoofdrimpels verwijderen of verminderen bij Tara SkinCare in Apeldoorn

Onze anti-rimpelbehandelingen gaan uit van het natuurlijk herstel van de huid door de productie van collageen en elastine te verhogen. Diepe rimpels worden minder diep en fijne lijntjes verdwijnen.

De huid waar de frons- en voorhoofdrimpels zich bevinden is relatief dik. Dat houdt in dat behandelingen die dieper in de huid doordringen het meest effectief zijn bij deze rimpels.

Onze meest toegepaste behandelingen voor frons- en voorhoofdrimpels:

Fronsrimpels verwijderen en verminderen met natural facelifting

Natural facelifting is het stimuleren van de collageenproductie door de huid intensief te masseren. Daarmee zetten we de huid, spieren en vezels aan het werk. Resultaat is dat de huid verstevigt, een betere vochtbalans krijgt, rimpels verminderen en een natuurlijke gezonden uitstraling krijgt.

Fronsrimpels verwijderen en verminderen met microneedling

Ook microneedling zet de huid aan het werk meer collageen en elastine te produceren. Microneedling is een techniek waarbij we met behulp van een Dermatech pen op gecontroleerde wijze de huid prikkelen waardoor de huid werkstoffen optimaal kan opnemen.

Fronsrimpels verwijderen en verminderen met facials van Germaine de Cappucini

Facials van Germaine de Cappucini zijn er voor elke huid en elke huidbehoefte. Er zijn veel verschillende facials. De facials zijn er op gericht uw huid te reinigen met o.a. een peeling, te verzorgen en deze te voorzien van voedingsstoffen. Zo is er altijd de perfecte behandeling tegen rimpels die bij uw huidtype past.

Fronsrimpels verwijderen en verminderen met peelings

Met een peeling wordt uw huid gestimuleerd zichzelf te vernieuwen. De peeling is een gel die op uw huid wordt aangebracht en diep in de huid doordringt. Sommige peelings zorgen er zelfs voor dat uw huid gaat exfoliëren en er prachtige nieuwe huid tevoorschijn komt, met veel minder rimpels.

Daarom laat u uw frons- en voorhoofdrimpels behandelen bij Tara SkinCare

  • Tara SkinCare wordt gemiddeld beoordeeld met 5 sterren
  • Al ruim 26 jaar kunt u bij ons terecht
  • Gediplomeerde schoonheidsspecialistes staan voor u klaar
  • Wij zijn specialist in huidverbetering en weten precies wat uw huid nodig heeft

Anderen over hun frons- en voorhoofdrimpelbehandeling bij Tara SkinCare in Apeldoorn

"Erg tevreden!" Ashley

Boek direct online uw rimpelbehandeling

Regel direct online uw behandeling door een afspraak in te plannen. Wij verwelkomen u graag binnenkort in de salon voor een gratis intake. Tijdens de intake beoordelen we uw huid en bepalen we de aanpak.