Home Anti-rimpel­behan­de­ling

Tara SkinCare: anti-rimpel­behandelingen voor het verminderen of verwijderen van rimpels

Rimpels, die hebben we liever niet. Natuurlijk weet u dat dat bij het ouder worden hoort. Maar liever niet bij uzelf!

Gelukkig zijn er behandelingen die helpen rimpels te verminderen of ze zelfs verwijderen. Rimpelbehandelingen. We noemen ze liever anti-rimpelbehandelingen. Bij Tara SkinCare kun je terecht voor natuurlijke anti-rimpelbehandelingen. Behandelingen die uitgaan van het herstellend vermogen van de huid. Geen injectables.

Plan nu een gratis intake voor een anti-rimpelbehandeling bij Tara SkinCare in Apeldoorn. Al meer dan 25 jaar dé specialist in huid- en anti-rimpelbehandelingen.

Toe aan een anti-rimpelbehandeling?

Anti-rimpelbehandeling ApeldoornVoor veel mensen zijn dit herken­bare situaties: ’s ochtends voor de spiegel valt het u al op. Die rimpels! U ziet er vermoeid uit, terwijl u zich uitgeslapen voelt. Met wat make-up lukt het niet ze te verdoezelen. U baalt ervan.

Of u ziet een foto van uzelf voorbij komen. Buitenom een stralende lach, maar u schaamt zich voor de rimpels die die lach met zich meenemen.

Of u gaat naar een feestje. U kijkt in de spiegel voordat u vertrekt. Hoewel u zich mooi heeft aangekleed voelt u zich niet aantrekkelijk genoeg. Die rimpels... U wordt er zelfs een beetje verdrietig van.

Onze anti-rimpelbehandelingen helpen u er weer frisser uit te zien en rimpels te verminderen of zelfs volledig te verwijderen.

Anti-rimpelbehandeling bij Tara SkinCare in Apeldoorn

Onze anti-rimpelbehandelingen gaan uit van het natuurlijk herstel van de huid door de productie van collageen te verhogen. Diepe rimpels worden minder diep en fijne lijntjes verdwijnen.

Onze meest toegepaste anti-age behandelingen:

Anti-rimpelbehandeling door natural facelifting

Natural facelifting is het stimuleren van onder andere de collageen­productie door de huid intensief te masseren. Daarmee zetten we de huid, spieren en vezels aan het werk. Resultaat is dat de huid verstevigt, een betere vochtbalans krijgt, rimpels verminderen en een natuurlijke uitstraling krijgt.

Anti-rimpelbehandeling met microneedling

Ook microneedling zet de huid aan het werk meer collageen en elastine te produceren. Microneedling is een techniek waarbij we met behulp van een Dermatech pen op gecontroleerde wijze de huid prikkelen waardoor de huid werkstoffen optimaal kan opnemen.

Anti-rimpelbehandeling met facials van Germaine de Cappucini

Facials van Germaine de Cappucini zijn er voor elke huid en elke huidbehoefte. Er zijn veel verschillende facials. De facials zijn er op gericht uw huid te reinigen met o.a. een peeling, te verzorgen en deze te voorzien van voedingsstoffen. Zo is er altijd de perfecte behandeling tegen rimpels die bij uw huidtype past.

Anti-rimpelbehandeling met peelings

Met een peeling wordt uw huid gestimuleerd zichzelf te vernieuwen. De peeling is een gel die op uw huid wordt aangebracht en diep in de huid doordringt. Sommige peelings zorgen er zelfs voor dat uw huid gaat exfoliëren en er prachtige nieuwe huid tevoorschijn komt, met veel minder rimpels.

Anti-rimpelbehandelingen voor specifieke rimpelzones

De ene persoon heeft meer last van kraaienpootjes, de andere van fronsrimpels. De verschillende rimpelgebieden vragen soms een andere aanpak. Zo is de huid rondom de ogen dunner en kwetsbaarder. En kan het voorhoofd bijvoorbeeld intensievere behandeling aan.

Daarom boekt u uw anti-rimpelbehandeling bij Tara SkinCare

  • Tara SkinCare wordt gemiddeld beoordeeld met 5 sterren
  • Al ruim 26 jaar kunt u bij ons terecht
  • Gediplomeerde schoonheidsspecialistes staan voor u klaar
  • Wij zijn specialist in huidverbetering en weten precies wat uw huid nodig heeft

Anderen over hun anti-rimpelbehandeling bij Tara SkinCare in Apeldoorn

"Een fijne, zorgvuldige gezichts­behandeling gehad. Er werd goed geluisterd naar wat ik aangaf, ben zeer tevreden." Nathalie

Boek direct online uw anti-rimpelbehandeling

Regel direct online uw anti-rimpelbehandeling door een afspraak in te plannen. Wij verwelkomen u graag binnenkort in de salon voor een gratis intake. Tijdens de intake beoordelen we uw huid en bepalen we samen met u de aanpak.