Acne behandeling Apeldoorn
Home Gezichts­be­han­de­lin­gen Acné

Acne behandeling bij Tara SkinCare in Apeldoorn

Acne is een veel voorkomende, onschuldige maar vervelende huid­aandoening. Heeft u last van acne en wilt u daar graag verandering in brengen? Bij Tara SkinCare in Apeldoorn bent u in goede handen. Wij zorgen voor een passende acne behandeling afgestemd op de behoefte van uw huid.

acne behandeling ApeldoornWat is acne

Acne is een veel­voorkomende huid­aandoening, vooral in de leef­tijds­categorie van 15 tot 25 jaar. Maar zelfs 40% van de volwassenen blijft in enige mate last van acne houden. Acne ontstaat met name in het gezicht, op de rug, borst of schouders. Hier zitten namelijk de meeste talg­kliertjes in de huid.

Onze huid bestaat uit drie lagen:

 1. de opperhuid of epidermis
 2. de lederhuid of dermis
 3. het onderhuids bindweefsel

In de tweede laag van onze huid, de lederhuid, zit een haarzakje en een talgklier. De talgklier maakt talg aan. Dit is een vettige substantie die er voor zorgt dat onze huid niet uitdroogt en dat er geen schadelijk stoffen onze huid kunnen binnendringen. Het is dus een beschermend laagje.

Soms produceert de talgklier teveel talg. Als daarnaast veel oude huidcellen in het haarzakje blijven zitten kunnen de talg en de huidschilfers samen een verstopping veroorzaken. Zo ontstaat een mee-eter.

Als de mee-eter gaat ontsteken, dan krijgt u een puistje. Het lichaam probeert de verstopping van de porie zelf op te ruimen door witte bloedcellen er naartoe te sturen. Deze witte bloedcellen kunnen een wit kopje veroorzaken die u in sommige gevallen op een puistje ziet.

De acne behandeling van Tara SkinCare

Acne is een vervelende huidaandoening. We voelen ons vaak ongemakkelijk bij de rode bulten die we in ons gezicht of op ons lichaam hebben. Gelukkig is er wat aan te doen! Met een acne behandeling van Tara SkinCare gaan we op zoek naar wat uw huid nodig heeft.

De verschillende acne behandelingen:

 • Reinigende behandeling
 • Kruidenpeeling
 • Chemische (fruitzuur) peeling
 • Microneedling

Tara Acné behandeling

(45 min.) € 60,50

Komt u voor de eerste keer bij ons, dan begin­nen we met een gratis intake. Van daaruit bepalen we welke acne behan­de­lingen nodig zijn voor uw huid.
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via: 055 - 533 04 54, of stel uw vraag via het contactformulier.

De basis van acne behandeling: reiniging en verzorging

Een belangrijke stap in een goede huidverzorging is het reinigen van de huid. Dit doen we bij de acne be­han­de­ling zorgvuldig. We geven de huid een diepte­reiniging en verwij­deren onzuiver­heden. Om de huid te voeden en te laten herstellen brengen we ter afsluiting de juiste verzorgende crème aan.

Om te voorkomen dat acne opnieuw ontstaat is een goede verzorging belangrijk. Wij kunnen u adviseren welke producten het beste geschikt zijn voor uw huid. Wij werken bij voorkeur met het Spaanse kwaliteits­merk Germaine de Capuccini. Germaine de Capuccini heeft voor elke huid, elke huidbehoefte en elk huidprobleem passende producten.

Biopeel kruiden­peeling acne behandeling

(60 min.) € 87,50

Een zuiverende behandeling die het immuun­systeem en de huid­functies, zoals die van de talg­productie, normaliseert. Alle onzuiver­heden worden grondig verwijderd. Verwijde poriën ver­nauwen waardoor ze minder zichtbaar worden. Vooral aan­be­vo­len in kuur­verband met de door ons geadvi­seerde pro­duc­ten. Het is een kuur van 3 behan­de­lingen in 10 dagen.

Kruiden­peeling als acne behan­deling

Heeft uw huid behoefte aan meer dan een goede reiniging en verzorging? Een kruiden­peeling kan uitkomst bieden. Een kruiden­peeling zorgt er voor dat de huid­cellen op een veilige manier zodanig geacti­veerd worden dat er een ver­snelde cel­deling plaats gaat vinden. De huid vernieuwt zich hierdoor veel sneller met een sterkere, frisse nieuwe huid als zichtbaar resultaat.

De Biopeel kruiden­peeling tegen acne is een zuive­rende behan­deling die het immuun­systeem en de huid­functies norma­liseert. In het geval van een acne behandeling is dit bijvoorbeeld de talgproductie. Grove poriën worden boven­dien minder zicht­baar en even­tuele lit­tekens van acne worden zachter.

Chemische peeling als acne be­han­de­ling

Bij Tara SkinCare kunnen we ook een chemische peeling inzetten voor acne behandelingen. Deze chemische peelings zijn mede gebaseerd op fruitzuren. Het fruitzuur stimuleert de huid om te vernieuwen, waardoor acne vermindert en uw huid egaler wordt. Omdat deze behandeling lang niet altijd geschikt is doen we dit uitsluitend na een (gratis) intakegesprek.

Micro­needling gelaat acne behandeling

(75 min.) € 139,50

Microneedling is een techniek waarbij we met behulp van een Dermatech pen op gecontro­leerde manier de huid activeren. De behandeling is nagenoeg pijn­loos, uiterst efficiënt en zeer nauw­keurig. Micro­needling is een speciale behan­deling voor mensen die bij­voor­beeld last hebben van (rest) acne of acne littekens.

Microneedling als acne behandeling

Tot slot kunnen we microneedling inzetten voor uw acne behandeling. Dit doen we pas als de acne onder controle is. Met microneedling maken we minuscuul kleine gaatjes in de huid. Dit klinkt misschien pijnlijk, maar de behandeling wordt als nagenoeg pijnloos omschreven. De huid reageert op het maken van de gaatjes door de huid snel te gaan repareren. De gaatjes zijn zo klein dat ze heel snel weer dicht zijn, maar de huid wordt enorm gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. De talgproductie wordt verminderd, poriën worden minder zichtbaar en littekens vervagen.

Vergoeding van acne behandeling door uw zorgverzekering

Heeft u last van ernstige acne en bent u daarvoor naar de huisarts gegaan? Bij Tara SkinCare bent u aan het juiste adres voor vergoeding voor uw acne therapie door uw zorgverzekeraar. Acne behandeling is niet opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering. Wel zijn er aanvullende verzekeringen die hiervoor een vergoeding bieden. In de meeste gevallen is een verwijsbrief van de huisarts nodig. Om te weten of uw behandeling wordt vergoed raden wij aan om uw polis te raadplegen of direct contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Gratis intake in onze salon in Apeldoorn

Komt u voor een acne behandeling, dan is onze gratis intake de eerste stap. Daarbij bekijken we uw huid met onze kennis en ervaring. We bespreken de resultaten en op basis van uw wensen bepalen we samen de behandeling die bij u past.

De schoonheidsproducten bij Tara SkinCare tijdens uw acne behandeling

De specialisten van Tara SkinCare maken alleen gebruik van hoogwaardige producten. In onze schoonheidssalon staat kwaliteit centraal. Zo bent u verzekerd van een superieure behandeling die aansluit bij uw wensen en behoeften. Met een acne behandeling van Tara SkinCare Apeldoorn kiest u voor kwaliteitsproducten van gerenommeerde cosmeticahuizen.

Daarom boekt u uw acne behandeling bij Tara SkinCare Apeldoorn

 • Tara SkinCare wordt gemiddeld beoordeeld met 5 sterren
 • Al ruim 25 jaar kunt u bij ons terecht
 • Gediplomeerde beauty experts staan voor u klaar en voorzien u van vakkundig advies en de beste behandeling
 • De producten die we gebruiken zijn van gerenommeerde merken die u ook kunt bestellen in onze webshop
 • Wij zijn aangesloten bij de Anbos (De branche organisatie voor de schoonheidsverzorging)

Anderen over hun acne behandeling bij Tara SkinCare in Apeldoorn

"Zoals altijd, ondanks de vervelende behandeling ;-) een erg prettige en gemoedelijke ervaring. Zeer welkom ontvangst en altijd aandacht voor alles. Kimberley is een topper!" Lola

Plan nu uw acne behandeling

Regel direct online uw acne behandeling door een afspraak in te plannen. Als u voor het eerst voor een acne behandeling komt kunt u een gratis intake inplannen. Heeft u vragen over uw acne behandeling of weet u niet goed wat u moet inplannen voor uw huid? Neem contact met ons op of laat een terugbelbericht achter om even te overleggen hoe wij u het beste kunnen helpen.

biologische acne behandeling